Nikotiinipussit

Nikotiinipussit ovat yleistyneet hurjaa vauhtia – mutta mistä oikein on kyse?

Nikotiinipussit ovat nuuskan kaltainen tuote jonka käyttötarkoitus on imeyttää nikotiinia ylähuulen kautta elimistöön. Hurjan suosion saavuttaneet nikotiinipussit ovat 100% tupakaton vaihtoehto.

Parasta nikotiinipusseissa on se, että niitä voi tilata Suomen Tullin määräysten mukaisesti äysin laillisesti netistä suoraan kotiovelle. Tullin määräysten mukaan voit tilata jopa 100 kiekkoa per tilaus!

Teimme nettivertailun nikotiinipusseista ja parhaat sekä halvimmat nikotiinipussit myy Puff & Pouch.

“Puff & Pouch on Suomen ensiluokkaisin nikotiinipussien verkkokauppias joka haluaa kannustaa ihmisiä terveellisempiin ja laadukkaampiin valintoihin.”

Nikotiinipussit netistä koko Suomeen

Nikotiinipussit voit tilata netistä koko Suomeen. Nettitilauksen raja on 3kk omaa käyttöä vastaava määrä eli jopa 100 rasiaa per tilaus. Toimitusalue on ympäri Suomen ja verkkokauppatilaukset saapuvat jopa 3-4 arkipäivässä postiin.

Nikotiinipussit hinta

Nikotiinipussien hinta on erittäin kilpailukykyinen hinnan pyöriessä noin 4-7 euroa per kiekko. Suosittu nikotiinipussien verkkokauppias Puff & Pouch järjestää sivuillaan useasti alennuskampanjoita jolloin voit ostaa nikotiinipussit edullisesti. Mitä enemmän tilaat sen edullisempi hinta.

Halvimmat nikotiinipussit

Halvimmat nikotiinipussit vertailun mukaan löytyy sivustolta Puff & Pouch. Edullisen hinnan lisäksi Puffin valikoima on herkullinen ja laaja. Makuvalikoima pitää sisällään kaikkea aina mintusta meloniin. Suosittelemme testaamaan itselleen sopivan maun.

Suosituin tuote - Puff & Pouch ICE

Puff & Pouchin suosituimpia tuotteita on Puff & Pouch ICE.

Denssin makuinen nikotiinipussi

Puffi myy myös Oden'sin AKA denssin kaltaista nikotiinipussia nimeltä Brother Den's. Tilaa Brother Den's tästä.