Sähkön kilpailutus kotitalouksille kannattaa

Sähkön kilpailutus yleisesti

Sähkön kilpailutus tarkoittaa sitä, että vertaat sähköyhtiöitä keskenään ja valitset itsellesi halvimman sähkösopimuksen. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen on täysin maksuton ja vaivaton tapa säästää rahaa. Internetistä löydät useita eri vertailusivustoja joiden avulla voit vertailla sähkötarjouksia. 

Kilpailutuspalvelu.fi on kilpailuttanut sähkösopimuksia jo vuosia ja tarjonnut tuhansille asiakkaille halvimman sähkösopimuksen. Kun teet kilpailutusta niin sinun kannattaa verrata sähköyhtiöiden tarjoamaa kWh hintaa ja kuukausittaista perusmaksua keskenään. Laita hinnat vierekkäin ja valitse halvin sähkö.

Kuluttajana päätät itse paljonko ja kenelle maksat sähköstä. Sähkön kilpailutusta on tehty jo vuosia ja se yleistyy kokoajan. Kilpailuttamisen suurin idea on saada sama sähkö edullisemmalla hinnalla. Kilpailutettu sähkö toimii yhtä hyvin kuin ennenkin, mutta sähkön kWh hinta ja sähkön perusmaksu on pienempi. Sähkösopimuksen kilpailutus kotitaloudelle on aina kannattavaa. Kilpailutuspalvelu.fi on auttanut jo tuhansia sähkönkäyttäjiä löytämään edullisen sähkösopimuksen.

Sähkön kilpailutus ei vaikuta sähkönsiirtomaksuihin

Sähkön kilpailutus koskee sähkönmyyntiyhtiötä. Vaihtamalla sähkösopimusta voit ainoastaan vaikuttaa sähkönmyynnin kWh hintaan ja sähkönmyynnin perusmaksuun. Sähkönsiirtomaksut ovat kaikille lakisääteisesti samat ja siitä vastaa paikallinen sähkönsiirtoyhtiö. Kilpailuttamalla sähkösopimuksen saat säästöä sähkönmyyntilaskuun, mutta et sähkönsiirtolaskuun. Kokonaissähkölaskusta noin 50% on sähkönmyyntiä ja loput sähkönsiirtomaksuja ja sähköveroa.

Kilpailuta paras sähkösopimus

Sähkötarjouksia ja sähköyhtiöitä on monenlaisia. Sähkön kilpailuttajan kannattaa valita niistä paras. Paras sähkösopimus pitää sisällään matalimman energian hinnan ja matalimman perusmaksun. Sähkösopimus voi olla kiinteähintainen 24kk sopimus tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus jossa hinta elää. Kilpailutuspalvelu tarjoaa käyttäjälle kunkin kategorian parhaan tarjouksen.

Eri sähkötarjoukset

24kk sähkötarjous: Asiakas ja sähköyhtiö sopivat keskenään kiinteänhinnan 24kk aikajaksolle eikä sähköyhtiö saa nostaa sähkönhintaa kesken sopimuskauden. Kilpailutuspalvelu.fi on neuvotellut parhaat hinnat 24kk sähkösopimuksiin

12kk sähkötarjous: Sähkösopimus sovitaan kerralla 12kk mittaiseksi ja sähkönhinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. 12kk sopimus kannattaa ottaa mahdollisimman pienellä kWh hinnalla ja mahdollisimman matalalla perusmaksulla.

Pörssisähkö tarjous: Sähkö ostetaan suoraan sähköpörssistä ja hinta määräytyy pohjoismaisen sähköpörssin mukaisesti. Kilpailutuspalvelun sivustolta löydät edullisimmat pörssisähkön marginaalit ja matalimmat perusmaksut. Pörssisähkö on toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Sähkön kilpailutus on turvallista

Kilpailutus ja sähkömittarin luenta tapahtuu etänä ja täysin sähköisesti. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen ei aiheuta sähkökatkoja eikä toimenpiteitä vaihtajalle. Kilpailutuspalvelun sähkölaskuri etsii sinulle edullisimman sähkösopimuksen ja hoitaa kaikki toimenpiteet.

Kilpailutuksen idea on säästää

Sama sähkö, edullisempi hinta. Järkevin tapa käyttää sähköä on käyttää sitä vain tarpeeseen ja maksaa siitä mahdollisimman edullinen hinta. Tuhannet asiakkaat käyttävät Kilpailutuspalvelua kuukausittain ja löytävät itselleen edullisimman sähkötarjouksen.

Paras sähkötarjous

Kilpailutuspalvelun sivustolla on mukana kaikki sähköyhtiöt ja tärkeintä on tarjota kuluttajalle paras sähkötarjous. Avaa sähkölaskuri ja syötä omat sähkönkulutustietosi ja valitse itsellesi paras sähkötarjous.

Sähkön kilpailutus muuton yhteydessä

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen muuton yhteydessä on järkevää ja säästää rahaa. Kilpailutuspalvelun kautta voit solmia edullisen sähkösopimuksen ympäri Suomen, jokaiselle paikkakunnalle. Voit kilpailuttaa edullisen sähkösopimuksen kerrostaloon, rivitaloon, omakotitaloon ja mökille. Avaa sähkölaskuri ja kilpailuta edullinen sähkösopimus.

Tarjoushinnat ovat ajantasalla

Sähkön tarjoushinnat ovat ajantasalla ja tarkistettuja. Saat aina parhaan mahdollisen sähkösopimuksen. Sähköyhtiöt ilmoittavat hinnastonsa meille ja pitävät sitä mahdollisimman edullisena jotta käyttäjät saavat parhaan mahdollisen tarjouksen sähköstä.

 

Miten kilpailuttaa sähkösopimus?

Jos asut kerrostalossa ja kulutuksesi on vähäistä, kannattaa valita sähkösopimus ilman kuukausimaksua.

Pari- ja rivitaloille on monia hyviä vaihtoehtoja. Ota omat sähkön kulutustiedot ylös ja palvelu laskee sinulle parhaan tarjouksen. Mitä enemmän kulutat, sitä tärkeämpää matala energianhinta on.

Omakotitaloasujalle sopii parhaiten sopimus, jossa on alhainen energianhinta. Suuren sähkönkuluttajan laskulla perusmaksun merkitys vähenee. Huomioi erityisesti sähkön kWh hinta.

Kilpailuta sähkö

Kilpailuta sähkö vaivattomasti:

  1. Klikkaa tästä – kilpailuta sähkö
  2. Valitse sähkötariffisi (yleisin on yleissähkö)
  3. Valitse nykyinen sähköyhtiö
  4. Syötä sähkölaskuriin oma kulutus jos tiedät
  5. Valitse sinua miellyttävin ja paras sähkötarjous
  6. Täytä tilauslomakkeelle omat tiedot ja nauti – edullinen sähkösopimus on nyt tehty