Vertaile sähköyhtiöt vaivattomasti

Tutustu Suomen sähköyhtiöihin

Olemme vertailleet puolestasi yli 50 suomalaisen sähköyhtiön hinnat. Kilpailutuspalvelu.fi sivustolla on mukana kaikki sähköyhtiöt. Sähkön kilpailutus tuo rahallista säästöä ja se on vaivatonta. Vertaa sähköyhtiöitä ja tee paras sähkösopimus.

Alajärvi sähkö

Alajärven Sähkö on paikallinen yksityisessä omistuksessa oleva sähköyhtiö. Yhtiö on toiminut sähköalalla jo yli 70 vuotta!
Varmistamme sähkön saatavuuden Alajärven alueen ja sen lähikuntien alueilla kilpailukykyisin hinnoin. Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi kaikissa sähköasioissa. Palvelemme sinua asiantuntevasti ja ystävällisesti.

Ekenäs energi

Tammisaaren Energia Oy on täysin Raaseporin kaupungin omistama energiayhtiö. Tammisaaren Energia on paikallinen energiayhtiösi läntisellä Uudellamaalla. Alueen asukkaat kokevatkin, että yritys on ”meidän oma energiayhtiö.” Päätuotteemme ovat uusiutuva sähkö ja kaukolämpö.
Tammisaaren Energia palvelee asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse tai kasvotusten toimiston aukioloajan puitteissa.

Ekosähkö

Ekosähkö haluaa olla kestävästi tuotetun sähkön edelläkävijä Suomessa. Myymämme sähkö on sataprosenttisesti kotimaassa tuotettua, Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa. Ekosähkö Oy tarjoaa palveluita kuluttajille ja myös yrityksille.

Enefit vihreä valinta

Enefit sai alkunsa vuonna 2018 kun Viron valtionyhtiö Eesti Energia päätti laajentua Suomeen ja Ruotsiin. Suomessa yhtiö aikoo panostaa erityisesti digitaalisuuteen ja sähkönkulutuksen mobiileihin seurantapalveluihin älypuhelimella. Enefitin myy kuluttajille täysin uusiutuvaa energiaa ja valtaosa tuleekin pohjoismaisesta sähköpörssistä. Enefit tarjoaa asiakkaille mobiilisovellusta, josta voi seurata sekä sähkön pörssihinnan, että oman kulutuksen muutoksia. 

247 energia ekosähkö

Energia247 on uudenajan sähköyhtiö ja on toiminut sähköalalla vuodesta 2014. Tavoitteenaan olla edelläkävijä suomalaisella energianmyyntikentässä. Energia247 panostaakin helppouteen, edullisuuteen ja helposti saatavaan tietoon. Energia247 tarjoaa laajan valikoiman eri sähkötuotteita sekä erilaisia sähköpakettitarjouksia, joissa hinta on aina sama. Vastuullisuus näkyy meillä panostuksena kestävään kehitykseen, ekologisiin sähkötuotteisiin ja vihreisiin arvoihin.

Energiapolar on nykyisin Loiste

Energiapolar Oy on Suomen ainut täysin Lappilainen sähköyhtiö, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1995. Myymme muun muassa Lapissa tuotettua ja alkuperätakuutodistuksin varmennettua biosähköenergiaa. Energiapolar tarjoaa asiakkailleen luotettavaa sähkökumppanuutta. Vuonna 2018 valikoimaa laajennettiin myös tarjoamalla Bonussähköä ja Bonuspörssiä. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme saa jatkossa kerrytettyä S-bonusta aina kun maksavat sähkölaskun.

Vuonna 2019 Lappilainen Energiapolar Oy ja Kainuulainen Loiste Sähkönmyynti Oy päättivät yhdistää sähkönmyyntiliiketoimintansa ja täten heistä tulee Suomen viidenneksi suurin energiayhtiö.

Finergy voima sähkö

Fi-Nergy Voima on perustettu 2017 ja toimitamme sähköä koko Suomeen. Meiltä asiakas saa nopeaa asiakaspalvelua ja edullista sähköenergiaa. Meillä on vankka kokemus sähkökaupasta ja tällä takaamme asiakkaillemme aina mahdollisimman edulliset hinnat.

Forssan energia

Forssan Energia Oy:n toiminta keskittyy vahvaan paikalliseen sähkönmyyntipalveluun Hämeen seudulla. Forssan Energia haluaa palvella myös muualla Suomessa asuvien asiakkaiden energiakäytön tarpeita. Forssan Energialla on monipuolinen, asiakkaiden erilaisten energiankäyttötarpeiden mukaan suunniteltu tuotevalikoima. Sähkön myynnistä ja asiakaspalvelusta vastaa ammattitaitoinen ja asiakkaita kuunteleva henkilökunta.

Yhtiö on kuulunut Sallila Energia -konserniin keväästä 2016 lähtien.

Fortum sähkö

Fortum on Suomen suurin sähköyhtiö, joka tarjoaa sähköä Suomessa jokaiseen kotitalouteen sijainnista riippumatta. Fortum Markets Oy palvelee kuluttaja-asiakkaita kaikkeen sähkönmyyntiin liittyvissä asioissa. Fortum tarjoaa yli 600 000 asiakkaalleen vain uusiutuvaa energiaa. Fortumin tuotevalikoima on laaja. Tarjoamme myös aurinkopaneeleita asennuksineen: www.fortum.fi/uusienergia

GNP energy sähkö

GNP Energy on riippumaton sähköntoimittaja. GNP:llä ei ole omaa sähköntuotantoa. Pyrimme tarjoamaan markkinoiden parasta asiakaspalvelua. GNP Energyllä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yhtiö panostaa Suomessa pörssisähkön myyntiin.

Haminan energia

Haminan Energia on monipuolinen energiayhtiö. Panostamme ympäristöystävälliseen energiantuotantoon, kuten tuulivoimaan ja biokaasuun, sekä paikalliseen palveluun. Haminan kaupungin sähkölaitos perustettiin vuonna 1901. Haminan Energia hoitaa alueensa sähkönsiirtoa. Sähkönmyynnin hoitaa vuodesta 2016 lähtien Karhu Voima Oy.

Sähkön hinta Helen

Helen (entinen Helsingin Energia) on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista sähköyhtiöistä. Vakuuttavalla ja isolla toimijalla on jo yli 400 000 asiakasta ympäri Suomen. Helenin energiantuotanto on palkittu maailman tehokkaimmaksi. Helen palvelee sähköasioissa yksityis-, ja -yritysasiakkaita. Tavoitteenamme on saavuttaa energiantuotannossamme sataprosenttinen ilmastoneutraalius.

Herrfors sähkö

Oy Herrfors Ab kuuluu Katternö Group'iin, sähköyhtiöön, jolla on vahvat alueelliset juuret eteläisestä Vöyristä pohjoiseen Ylivieskaan. Herrfors toimittaa sähköä, joka on sovitettu asiakkaidemme tarpeisiin. Huolimatta siitä oletko pienkäyttäjä tai edustat suurta toimialaa, löydät tuotteita, jotka on sovitettu sinun tarpeitasi ajatellen. Tee ympäristöystävällinen valinta valitsemalla 100% uusiutuvasti tuotettua energiaa.

Iin energia

Iin Energia on 100% Iin kunnan omistama sähköyhtiö. Myymme sähköä Koko Iin alueella ja huolehdimme alueemme jatkuvasta sähkönjakelusta. Yrityksemme verkkosivuilla voit kätevästi seurata sähkönkulutustasi ja laskutukseen liittyviä asioita.

Imatran seudun sähkö oy

Imatran Seudun Sähkö Oy on yksityishenkilöiden ja -yritysten omistama energiayhtiö, jonka tärkein toiminta-ala on sähkön hankinta ja myynti. Palvelemme kuluttaja-asiakkaita kaikkeen sähköön liittyvissä asioissa. Meille voit muun muassa myydä ylijäämäsähkösi. Sähkösopimuksissa olemme erityisen tarkkoja – jokaiselle löytyy jotakin. Vinkki myös vihreän kortin käyttäjille; meiltä saa S-bonusta sähköstäsi!

Jyväskylän Energia Oy on JE-konsernin emoyhtiö. Vuonna 2019 Jyväskylän Energia lopetti sähkönmyyntinsä ja asiakkaat siirtyvät Väreelle. Väre Energia Oy on uusi valtakunnallisesti toimiva energiapalveluyhtiö, jonka osakkaina ovat Jyväskylän Energia Oy, Savon Voima Oyj, Kuopion Energia Oy ja Lappeenrannan Energia Oy. Uusi yhtiö haluaa palvella asiakkaitaan vieläkin paremmin ja keskittyvätkin kustannustehokkuuden kehittämiseen.

Kss energia

KSS Energia – Kouvolan Seudun Sähkö on Kouvolan alueella toimiva sähkönmyynti- ja siirtoyhtiö. Yhtiö myy sähköä pääosin omalla alueellaan Kouvolassa, mutta on tarjonnut edullisia sähkösopimuksia myös muualle Suomeen.

Karhu voima

Karhu Voima Kymenlaaksolainen moderni energiayhtiö. Pääliiketoimintamme on sähkönmyynti ja tähtäämmekin asiakaslähtöiseen palveluun. Energiamme on edullista ja tuotettu ympäristöystävällisesti. maaperästä. Asiakkaamme sijaitsee pääosin Kymenlaaksossa, mutta sähkönmyyntimme kattaa koko Suomen alueen. Yhtiömme haluaa edistää uusiutuvaa energiaa ja tarjoamme myös aurinkopaneeliratkaisuja esimerkiksi kotiin tai mökille. Ostamme ylijäämätuotannon pörssisähkön tuntihintaan. 

Keravan sähköyhtiö

Keravan Energia on Keravan paikallinen sähkönmyynti- ja sähkönsiirtoyhtiö. Keravan Energia tekee osansa Keravan alueen sähkönmyynnistä ja tämän lisäksi toimittaa sähköä ympäri Suomen. Keravan Energialla on laaja tuotevalikoima, joka sopii niin kerrostaloon kuin omakotitaloon.

keuruun energia sähkö

Keuruun Sähkö on Keski-Suomessa toimiva energia-alan monitoimiyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1915 asti. Palveluihimme kuuluvat sähköverkkopalvelu, sähkön myynti, sähköasennus, teollisuuden kunnossapito ja automaatio sekä lämpöpalvelu. Toimintamme perustuu tyytyväisiin asiakkaisiin ja pitkäaikaisiin asiakkuuksiin. Vikapalvelumme päivystää 24/7, joten meiltä saat avun ympäri vuorokauden. 

Koillis-satakunnan sähkö oy

Koillis-Satakunnan Sähkö Oy myy ja toimittaa sähköä asiakkailleen omalla jakeluverkkoalueellaan ja myös muualla Suomessa. Tuotteemme on suunniteltu vastaamaan erilaisten käyttäjien tarpeita ja valittavissa on tuotteita joka lähtöön.

Asiakaslupauksemme mukaisesti panostamme hyvään asiakaspalveluun ja kilpailukykyiseen hinnoitteluun, aidosti asiakkaidemme parhaaksi!

Kokemäen sähkö

Kokemäen Sähkö Oy on Kokemäen kaupungin alueella toimiva sähkön myyntiin ja siirtoon erikoistunut yhtiö. Kokemäen Sähkö hankkii osan sähköstään omien tuotanto-osuuksien kautta ja loput sähköpörssistä. Perinteisen sähkösopimuksen lisäksi Kokemäen Sähkö auttaa esimerkiksi sähköliittymäasioissa, puunkaadossa, kaapelipaikannuksessa sekä urakointiin liittyvissä asioissa. Asiakkailleen Kokemäen Sähkö haluaa jakaa hyväksi havaittuja energiansäästövinkkejä ja he vuokraavatkin kulutusmittaria. 

Kokkolan energia

Kokkolan Energia on perinteinen Kokkolan paikallinen sähköyhtiö. Kokkolan Energian asiakaslupaukseen kuuluu tavoitettavuus, lähipalvelu ja nopea reagointi sekä asiakaspalvelu sekä Suomeksi, että Ruotsiksi. Kokkolan Energia haluaa olla kilpailukykyinen toimija sähköalalla ja ymmärtääkin, että sähkönkäyttäjät ovat erilaisia.

Korpelan voima myy sähkösopimuksia

Korpelan Energia toimii Kannuksella ja päätoimialana on sähkön myynti ja sen siirtäminen. Näiden lisäksi Korpelan Energia tarjoaa verkonrakentamis-, ja -kaukolämpöpalveluita. Korpelan Energia tarjoaa sekä kiinteähintaisia että sähköpörssiä seuraavia muuttuvahintaisia sähkötuotteita käyttöpaikoille jossa sähkönkulutus on max. 100 000 kWh/vuosi. Korpelan Voiman asiakkaat voivat seurata kulutustaan verkkosivujen onlinepalvelussa.

Kotimaan energia vaihtotakuu

Kotimaan Energia on vuodesta 2017 lähtien Suomen suurimman sähköyhtiön Fortumin tytäryhtiö. Pääliiketoimintana Kotimaan Energia myy kuluttajille uusiutuvalla energialla tuotettuja sähkösopimuksia. Kotimaan Energia tunnettiin ennen nimellä Suomen Energiayhtiö.  Sopimusten kylkeen voit ottaa Kotimaan Energian tarjoamia lisäpalveluita, mm. vaihto-oikeus ja vihreä sertifikaatti.

Kuopion energia

Kuopion Energia on entinen Kuopion alueella palveleva sähköyhtiö. Kuopion Energia lopetti sähkönmyyntinsä vuonna 2019. Yhtiön asiakkaat siirtyvät Väreelle. Väre Energia Oy on uusi valtakunnallisesti toimiva energiapalveluyhtiö, jonka osakkaina ovat Jyväskylän Energia Oy, Savon Voima Oyj, Kuopion Energia Oy ja Lappeenrannan Energia Oy. Uusi yhtiö haluaa palvella asiakkaitaan vieläkin paremmin ja keskittyvätkin kustannustehokkuuden kehittämiseen. Tutustu Väreeseen lisää verkkosivuilla. Väre energia: www.vare.fi

Kuoreveden sähkö

Kuoreveden Sähkö on Kuoreveden alueella palveleva sähköyhtiö. Yhtiöltä voit ostaa päästötöntä energiaa ympäri Suomen. Yhtiön tärkeimpiä tehtäviä on myös vastata sähkön toimivuudesta Kuoreveden alueella ja onkin tässä maan kärkitasoa.

Kymenlaakson sähkö myy sähkö

Kymenlaakson alueella toimiva sähköyhtiö myy sähköä kaikkialle Suomeen. Kymenlaakson Sähköllä on valikoimassaan Cashback tuote, jossa kuluttaja voi saada rahaa takaisin aina kun maksaa sähkölaskun. Tutustu tarkemmin Kymenlaakson Sähkön aurinkopaneelijärjestelmiin ja sähkösopimuksiin heidän verkkosivuilla.

Köyliön säkylän sähkö

Köyliön-Säkylän Sähkö Oy on Säkylän alueen oma energiapalveluyritys. Sähkönmyynnin lisäksi yritys tarjoaa sähkönsiirtoon, öljynmyyntiin ja kaukolämpöön liittyviä palveluita. Köyliön-Säkylän Sähkö palvelee asiakkaitaan normaalisti tarjoten erilaisia sähkösopimuksia perustuen kiinteään tai markkinan mukaan vaihtuvaan hintaan. Verkkosivuilta voit kätevästi tehdä muuttoilmoituksen tai seurata omaa sähkönkäyttöäsi ja laskutusta.

Lahti energia on nyt oomi energia

Lahti Energia on lahtelainen energia-alan yritys. Lahti Energia tuottaa sähköä ja kaukolämpöä, pääosin kivihiilellä. Yhtiön sähkötuotteista voit valita myös tuulivoimalla tuotetun sähkösopimuksen. Omavaraiseen tuotantoon pyrkiville kuluttajille Lahti Energia tarjoaa mahdollisuuden kattaa osan omasta sähkönkulutuksestaan aurinkovoimalla.

lammaisten energia

Meidän puoleemme voit huoletta kääntyä kaikenlaisissa energiaan liittyvissä asioissa. Erotumme kilpailijoistamme paikallisella ja hyvällä palvelulla sekä kilpailukykyisillä hinnoilla. Tavoitat meidät aina aukioloaikoina ja pääset asioimaan kasvokkain osaavan henkilökuntamme kanssa.

Lankosken sähkö oy

Lankosken Sähkö Oy on asiakkaiden omistama paikallinen sähköyhtiö. Vesivoimaa on tuotettu omasta Lankosken voimalaitoksesta jo vuodesta 1924. Olemme toiminnaltamme paikallinen, oman alueen asiakkaita palveleva sähköyhtiö. Jakelualueeseemme kuuluu Siikaisten lisäksi osia Merikarviasta, sekä reuna-alueita Isojoen, Pomarkun, Kristiinankaupungin, Porin ja Kankaanpään kunnista. Tutustu sähkön hintavertailuun Lankosken sähkön omilla verkkosivuilla.

Lappeenrannan energia on nyt Väre

Lappeenrannan Energia on Lappeenrannan kaupungin kokonaan omistama konserniyhtiö.  Lappeenrannan Energia lopetti sähkönmyyntinsä 1.1.2019 alkaen: Lappeenrannan Energia, Jyväskylän Energia, Kuopion Energia ja Savon Voima allekirjoittivat perustamissopimuksen yhteisestä sähkönmyynti- ja energiapalveluyhtiöstä kesäkuussa. Tästä syntyi Väre, juuriltaan paikallinen, mutta kasvutavoitteellaan Suomen suurimpien toimijoiden joukkoon tähtäävä valtakunnallinen energiayhtiö. Väre aloitti toimintansa 1.1.2019.

Lehtimäen sähkösopimus

Lehtimäen Sähkö vastaa sähkönjakelusta ja sähkön myynnistä omalla verkkoalueellaan, eli Lehtimäen alueella Alajärven kaupungissa. Tämän lisäksi yhtiön asennusosasto auttaa asiakkaita sähköasennuksissa ja myy asennustarvikkeita. 

Leppäkosken sähkö myy energiaa

Leppäkosken Sähkö tarjoaa kestäviä sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasupalveluja sekä energiaratkaisuja muuttuviin tarpeisiin. Leppäkosken Sähkö -konsernin muodostavat Leppäkosken Sähkö Oy ja sen sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt Leppäkosken Energia Oy ja Leppäkosken Lämpö Oy.

Loiste sähkösopimus

Loiste Energia on Kainuulainen sähkönmyyntiyhtiö, joka palvelee maanlaajuisesti noin 200 000 asiakasta. Loiste Sähkönmyynti panostaa asiakaspalveluun ja pyrkii kehittää jatkuvasti toimintojaan kerätyn asiakaspalautteen perusteella. Vuonna 2019 Loiste Sähkönmyynti Oy ja Lappilainen Energiapolar Oy yhdisti sähköliiketoimintansa. Yhtiöstä tuli Suomen viidenneksi suurin sähköyhtiö. https://www.loiste.fi/uutiset/loiste-ja-energiapolar-yhdistavat-sahkonmyyntinsa 

lumme energian sähkösopimus

Lumme Energia (ent. Suur-Savon Sähkö) on noin 100 000 asiakkaan sähköyhtiö, jonka kotipaikka on Mikkelissä. Uusiin innovaatioihin luottava Lumme Energia palvelee niin yksityis- kuin yritysasiakkaitakin, ja yhtiö myy perussähkön lisäksi muun muassa tuntihinnoiteltua sähköä sekä ympäristöystävällistä Eko Lumme -sopimusta, joka perustuu vahvasti omaan vesivoimatuotantoon.

Lumo Energia

Lumo Energia Oyj on vuonna 2015 perustettu suomalainen sähköyhtiö. Lumo Energia myy asiakkailleen pohjoismaisen sähköpörssin Nord-Poolin kautta ostettua sähköenergiaa. Arvostit sitten edullista hintaa tai ympäristöystävällistä sähkösopimusta, voit nyt valita molemmat, helposti ja sujuvasti. Asiakaspalvelu auttaa mielellään uuden sähkösopimuksen valinnassa.

Lännen oma voima

Lännen Omavoima Oy on vuodesta 2009 asti toiminut Raumalainen sähkönmyyntiyhtiö. Yhtiö on merkittävä toimija Länsi-Suomessa ja yhtiöllä onkin 35 000 asiakasta ympäri Suomea. Lännen Omavoima Oy hankkii myymänsä sähkön tukkumarkkinoilta sekä omistajayhtiöiden tuotanto-osuuksista. Yhtiö haluaa tarjota aina sähkönsä edullisesti ja luotettavasti. Aktiivinen ja asiantunteva myynti- ja asiakastyö sekä verkottunut toiminta takaavat Lännen Omavoiman menestyksen.

Naantalin energia

Naantalin Energia Oy on Naantalin kaupungin omistama energiayhtiö. Yhtiömme omistama sähköverkko kattaa kanta-Naantalin alueen. Myymme sähköä omalle alueellemme mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan ja pyrimme varmistamaan vakaan sähkön hinnan. Toiminta-alueen ulkopuolelle suuntautuva sähkönmyynti hinnoitellaan markkinalähtöisesti. Siinä markkina-alueemme on kotitalouksien osalta lähikunnat ja yritysmyynnissä koko Varsinais-Suomi.

Nivos mäntsälä sähkö

Nivos Energia on Mäntsälän oma sähköyhtiö. Nivos Energia vastaa paikallisen alueen sähkönmyynnistä ja sen jakelusta. Yhtiö tarjoaa myös muita sähköalan palveluita kuten kaapelinäyttöjä, puunkaatoapua sekä aurinkosähköpaketteja.

Nivos tarjoaa sähkösopimuksen niin pienelle kuin suurellekin sähkönkuluttajalle. Laaja-alainen Nivos Oy on mukana myös sähkö- ja kaasuautoilu- sekä lämpöalalla ja tarjoaa monipuolisia kanavapaketteja sekä nettiliittymiä ja paljon muuta.

Nordic Green energy myy ekologista sähköäö

Nordic Green Energy on Pohjoismainen uusiutuvan energian sähköyhtiö. Yhtiö on toiminut Suomessa jo yli 10 vuotta ja valikoimasta löytyy pelkästään uusiutuvaa energiaa. Nordic Green Energyn kilpailukykyinen sähkön hinta ja ekologiset arvot ovat kasvattaneet yhtiön asiakasmäärän jo yli 100 000:teen. Sähkötarjouksen saat kerrostaloon, rivitaloon, omakotitaloon tai kesämökille. Yhtiön tuotantomuodot ovat vesivoima, tuulivoima ja aurinkovoima.

Nurmijärven Sähkö on paikallisten asukkaiden oma sähköyhtiö. Yhtiö palvelee sähköön ja kaukolämpöön liittyvissä asioissa. Nurmijärven Sähkön toiminta-ajatuksena on tuottaa asiakkailleen energiaa ja palveluja ympäristövastuullisesti ja kustannustehokkaasti. Visiona on myös lisätä energiaomavaraisuutta painottaen uusiutuvia energialähteitä ja ydinvoimaa.

Oulun energia on nyt Oomi energia

Oulun Energia on Oulun kaupungin omistama ja Pohjois-Suomen suurin energiakonserni. Oulun Energia eli Pohjoista Voimaa tarjoaa energiaa kotitalouksille ja yrityksille ympäri vuoden. 

Oulunseudunsähkö on oomi energia

Oulun Seudun Sähkö on Kempeleen ja Oulunsalon alueella toimiva sähköosuuskunta. Yhtiön periaatteena on kerätä paikallisia asujia osuuskunnan jäseneksi ja myydä heille sähköä jäsenalennuksin. Sähkönmyynnin lisäksi Oulun Seudun Sähkö panostaa omaan sähköntuotantoon, joka mahdollistaa pienemmät hinnan vaihtelut toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa. Yhtiön tuottamasta sähköstä 90% perustuu uusiutuviin energianlähteisiin mm. vesi- ja tuulivoimaan. 

Outokummun energia on myyty

Outokummun Energia Oy on vuonna 2000 perustettu Outokummun kaupungin omistama energiayhtiö, jonka liiketoimiin kuuluvat sähkönmyynti ympäri Suomen sekä sähkönsiirto ja kaukolämpö Outokummun kaupungin alueella. Outokummun Energialta saat tarpeitasi palvelevan sähkösopimuksen tariffista riippumatta. 

Paneliankosken voiman sähkö

Paneliankosken Voima Oy on yli sata vuotta vanha Euran alueella toimiva asiakasomisteinen voimayhtiö, joka myy sähköä hyödyntäen vahvaa paikallisuskoisuutta. Paikallisuus ja hyvä asiakaspalvelu kuuluvat Paneliankosken Voiman tärkeimpiin arvoihin. Yhtiö palvelee myös mm. aurinkosähköjärjestelmien hankintaan liittyvissä asioissa.

Parikkalan valo sähkö

Parikkalan Valo on Parikkalan alueella toimiva monipuolinen energiayhtiö. jonka omistaa asiakkaat. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja asiantuntevaa energia-alan palvelua. Parikkalan Valo on toiminut alalla jo yli 80 vuotta ja panostaa läheiseen ja paikalliseen palveluun. Parikkalan Valolta voit ostaa sähköä mihin päin Suomea tahansa, yksityisasiakkaana ja yritysasiakkaana.

PKS sähkö

Pohjois-Karjalan Sähkö on vahvasti pörssisähköön ja markkinahintaan sidottuihin sähkösopimukseen keskittynyt sähköyhtiö. Yhtiö toimii pääosin Pohjois-Karjalassa ja vastaa alueen sähkönmyynnistä ja sähkönjakelusta. Yhtiöltä voit myös vihreiden arvojen mukaisesti ostaa energiaa täysin uusiutuvasti valitsemalla PKS Vihreä sopimuksen. Pohjois-Karjalan Sähköltä voit myös tilata kotiisi tai mökille aurinkopaneelijärjestelmän avaimet käteen -pakettiratkaisuna. 

Pori energia on oomi

Pori Energia Oy on osa Pori Energia-konsernia, joka tarjoaa laatu-, ympäristö- ja energianhallintastandardit täyttäviä energiapalveluita yksityis- ja yritysasiakkaille vakaalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Konsernin toiminta-ajatuksena on uudistuvien ja kestävien energiaratkaisujen tuottaminen ja ydinarvoihin kuuluu yhteistyö, yhteisöllisyys ja jatkuva kehitys. Sähkön toimivuus on taattua ympäri vuoden ja laskutus on luotettavaa. Pori Energia on Energiateollisuus ry:n jäsen ja on sitoutunut sen energiatehokkuussopimukseen.

Porvoon energia sähkö

Porvoon Energia on yksi harvoista energiayhtiöistä, joka myy vain sataprosenttisesti uusiutuvaa ja alkuperätakuin varmennettua uusiutuvaa energiaa. Porvoon Energian tuottama energia täyttää Suomen Luonnonsuojeluliiton valvomat kriteerit ja sille on myönnetty EKOenergia sertifikaatti. Porvoon Energialta voit ostaa sähköä ympäri Suomen kerrostaloon, rivitaloon, omakotitaloon tai vaikka mökille.

Sallilan energia sähkö

Sallilan Energia on Alastarolla sijaitseva Energiakonserni. Sallila Energia -konserniin kuuluvat emoyhtiö Sallila Energia Oy sekä sen 100% omistamat tytäryhtiöt Sallila Sähkönsiirto Oy, Sallila Sähköasennus Oy ja Forssan Energia Oy. Sallila Energian pääasiallinen sähkönmyyntialue on Sallilan Sähkönsiirron jakeluverkkoalue. Sähkön myynnin lisäksi Sallilan Energia palvelee myös sähköasennusasioissa ja yhtiön kautta voit pyytää tarjouksen aurinkopaneelijärjestelmistä.

Savon voima sähkösopimus

Savon Voima on yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä. Savon Voiman sähkönmyyntisopimukset siirtyivät Väreelle 1.1.2019.

Seinäjoen energia sähkö

Seinäjoen Energia on Seinäjoen alueella toimiva energiakonserni. Konsernin tehtävä on tarjota paikallisille asujille sähköä, lämpöä ja vettä. Kuntaomisteinen yhtiö Seinäjoen Energia palvelee asiakkaita toimitusvarmasti ja kustannustehokkaasti. Sähkönmyyntisopimuksia voit ostaa Seinäjoen Energialta kohtuulliseen hintaan luotettavasti. Seinäjoen Energia Oy tarjoaa myös Guarantee of Origin -alkuperätakuin varmennettua paikallista vesivoimaa. 

Sipoon energia sähkö

Sipoon Energia on Sipoolainen energiayhtiö, joka tarjoaa palveluita sähkönmyyntiin, sähkönjakeluun, lämmitykseen ja aurinkosähköjärjestelmiin liittyen. Sipoon Energia (ent. Etelä-Suomen Energia) kuvaa itseään aidosti paikalliseksi energia-alan asiantuntijaksi. Myyntitoiminta kattaa koko Suomen ja sähkö tuotetaan muun muassa Lahden moottoritien varressa olevassa aurinkovoimalassa. Sipoon Energia kattaa tarpeen jokaiseen eri sähkötariffiin ja sähköä myydään yksityisille ja yrityksille.

Tampereen sähkölaitos sähkö

Tampereen Sähkölaitos Oy on yli 100 vuotta vanha kaupungin omistama sähköyhtiö. Tampereen Sähkölaitos tuottaa ja myy sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä yksityis- ja yritysasiakkaille pääasiassa Pirkanmaalla. Tarpeesta riippuen voit valita joko S-bonussähkön tai perinteisen yleissähkösopimuksen. Ekologisiin arvoihin liittyen voit tarkistaa palveleeko Tampereen Sähkölaitoksen aurinkovoimala tarpeitasi. 

turku energia sähkö

Turku Energia on Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö. Vuodesta 1898 lähtien yhtiö on toimittanut Turun alueella sähköä ja ollut aina osa paikallista yhteisöä. Vastuulliseen liiketoimintaan ja sosiaaliseen vastuuseen sidosryhmien kautta sitoutunut Turku Energia pyrkii edistämään vihreää energiantuotantoa, ja yhtiön oma tavoite onkin kasvattaa uusiutuvien energianlähteiden osuus yli puoleen omasta kokonaishankinnasta vuoteen 2020 mennessä.

Vaasan sähkö sähkösopimus

Vaasan Sähkö toimittaa sähköä ympäri Suomen. Suomen energiamarkkinat ovat hyvin kilpaillut ja Vaasan Sähkö pyrkii saamaan jalansijaa tarjoamalla toistaiseksi voimassa olevia sähkösopimuksia. Tuotantotavaksi voit valita joko sekasähkön tai täysin tuulivoimaan perustuvan sopimuksen. 

Vakkasuomen voima sähkö

Vakka-Suomen Voima on Uudenkaupungin alueella toimiva sähköverkko- ja lämpöpalveluyhtiö. Näiden lisäksi yhtiö panostaa energianeuvontaan ja pitää huolen sähkön jatkuvasta toimintavarmuudesta. Sähkömarkkinoiden vapautumisen johdosta Vakka-Suomen Voima ja Rauman Energia perustivat sähkön myyntiyhtiö Lännen Omavoiman, joka myy monipuolisia myös uusiutuvaan energiaan perustuvia energiasopimuksia.

Valkeakosken energia sähkö

Vuonna 1995 perustettu Valkeakosken Energia palvelee asiakkaitaan sähköön, kaukolämpöön ja valokuituun liittyvissä asioissa. Valkeakosken Energian toimintatapa on tehokas ja monipuoliset sähkösopimukset takaavat toimintavarmuuden. Pientuottaja-asiakkaana voit myydä ylijäämäsähkön yhtiölle. Yli puolet Valkeakosken Energia myymästä sähköstä on tuotettu uusiutuvilla lähteillä. Ainoastaan Tuntispot-tuotteen sähkön alkuperää ei voida varmentaa täysin vihreäksi.

Vantaan energia sähkö

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Vantaan Energia myy sähköä ympäri Suomen erilaisiin tuotantotapoihin nojaten. Kruununjalokivenä yhtiö pitää vuonna 2014 valmistunutta jätevoimalaa, joka muuttaa käyttökelvottoman roskan energiaksi.Vantaan Energian asiakkaana voit nauttia toimivasta ja luotettavasta sähköstä. Yhtiö myöntää asiakkailleen Omakotiyhdistysliiton vapaaehtoisen alennuksen.

Vatajakosken sähkö

Vatajankosken Sähkön tärkeimpiin arvoihin kuuluukin, että palvelun tarjoaa ihminen eikä kone.  Vatajankosken Sähkön asiakkaana olet automaattisesti etu-asiakas ja vuosietuihin kuuluu mm. maksuttomia etuja yhteistyökumppaneiden palveluihin. Etuasiakaskortin voit tilata kätevästi verkkosivuilta esimerkiksi muuton yhteydessä.

Vattenfall sähkö

Vattenfall Oy - Sales kuuluu Suomen suurimpiin sähkönmyyjiin. Yhtiö tarjoaa erittäin luotettavaa ja vakaata palvelua sekä kotitalouksille että yrityksille kaikkien sähköverkkoyhtiöiden alueilla. Yhtiö on sitoutunut tuottamaan kaiken kotitalouksille myymänsä sähkön fossiilittomasti. Yhtiö on osa Eurooppalaista Vattenfall-konsernia. Suuren konsernin ja mittavan kokemuksensa ansiosta Vattenfall on ollut luotettava sähkönhankkija jo kymmeniä vuosia.

Vetelin energia sähkö

Vetelin Energia Oy:n omistaa Vetelin kunta. Virallinen toiminta-alue sijaitsee Vetelin kunnassa, mutta kilpailun vapautuessa Vetelin Energialta voit tilata energiasopimuksen myös ulkopaikkakunnille. Mm. vuosina 2016 ja 2017 yhtiö nojasi pelkästään ympäristöystävälliseen vesivoimaan.

Vihreä älyenergia sähkö

Vihreä Älyenergia uskoo vahvasti vihreään energiantuotantoon, jonka voit huomata tuotevalikoiman hiilidioksidipäästöjen määrästä. Yhtiö keskittyy vahvasti sähkönmyyntiin, mutta tämän ohella haluaa palvella kuluttajia säästämään energian lisäksi aikaa. Vihreä Älyenergia aikoo tehostaa asiakkaidensa elämänlaatua tuomalla markkinoille älykkäät kodinjärjestelmät. Älyenergialla on takana lujaa osaamista – yhtiön takana onkin entiset Nokian ja Microsoft-uran omaavat insinöörit. Älykkäät lisälaitteet antavat sinun hallinnoida energiankäyttöä älypuhelimellasi ja optimoivat kulutuksen kaikkein halvimmille tunneille. 

Vimpelin voima sähkö

Vimpelin Voima Oy ratkaisee sähköön liittyvät ongelmat. Vimpelin oma voimayhtiö on sähköalan moniosaaja, joka hoitaa kaikki sähkönmyyntiin ja siirtoon liittyvät asiat. Vimpelin kunnan alueella toimiva yhtiö uskoo toiminnassaan erityisesti joustavuuteen, paikallistuntemukseen ja vakaaseen ammattitaitoon. Ydinarvot ovat mm. palvelualttius ja yhteistyökyky. Luotettavaa sähköä ympäri vuoden.

väre sähkö

Väre Energia syntyi kun Savon Voima, Kuopion Energia, Jyväskylän Energia sekä Lappeenrannan Energia allekirjoittivat perustamissopimuksen yhteisestä sähkönmyynti- ja energiapalveluyhtiöstä kesäkuussa 2018. Väre aloitti sähkön myyntinsä 1.1.2019. Sähkösopimuksen ohelle Väre tarjoaa maksutonta Avainturva -etua.

Äänekosken energia

Äänekosken Energia Oy on Äänekosken kaupungin omistama energiayhtiö. Äänekosken Energia tarjoaa Kotiseutusähköä, joka tuotetaan oman lähiseutusi vesi-, tuuli- tai biovoimalla. Kotiseutusähköä saa 12 paikkakunnalta.